duminică, 1 aprilie 2012

Miss you 1





Totul a inceput cam brusc poate prea brusc pentru ce v.a urma...
 O zi senina de vara ,vacanta,distractie,prieteni,rasete,plaja..intr.un cuvant inceputul perfect pentru orice poveste insa cum stiti nu totul e perfect nici macar in povesti...Insa sa nu mai lungesc mai bine incep....
 S-au cunoscut intr.o zi de vara,nori isi fac aparitia incetul cu intetul iar razele de soare ii mangaie incet fata.O zi perfecta de plimbat prin parc cu prietenii.Ea...o adolescenta de 17 ani cu multe vise si o viata plina de fericire.El un baiat de 18 ani cu nisto ochii caprui superbi,s.au cunoscut printrun prieten comun pe nume Kim in parc...Kim un baiat reber de 19 ani blondu o viatza plina de aventura unde nimic nu are limite .Acesta era cu bicicleta cu inca 2 prieteni el(momentan vreau sa las un mister numele lui) si Mihai un alt prieten al acestora in varsta de 17 ani inalt ,saten cu un zambet superb.
 a era impreuna cu gasca Ale in varsta de 16 ani si Ramona in varsta de 15 ani...Acestea erau de nedespatit deci era normal sa isi petreaca si aceasta zi superba prin parc...
 Ajunse la intrarea in parc Ea(numele o sa fie tot un mister) il vede pe Kim si se decid impreuna cu fetele sa mearga sa-l salute:
 Ea:Hey!Ce faci?Ce coincidenta ca esti si tu cu prietenii in parc ;))
 Kim:Mda.Vroiam sa iesim si noi cu bicicletele pe aici...
 Ea:Vad ca ai un prieten nou?Acum s-a mutat in oras sau doar acum ai vrut sa-l scoti si tu la lumina ??:))=))
 Kim:=)) Ne cunoastem de la gradi si de atunci am ramas amici.El e putin cam timid abea l-am convins sa iasa pe afara..:|..
 Ea:Cheama-l sa facem si noi cunostinta nu cred ca e chiar asa de rusinos incat sa nu vrea sa faca macar cunostinta cu noi.
 Ea mai tupeista de fire se baga repede in seama:
 Ea:Buna sunt Jessica tu?
Moment de tacere...Ceilalti se uita uimiti la el dupa care Kim adauga:
 Kim:Ti-am spus ca e timid.Nu ai crezut deci=))
 Ceilalti rad la care Jessica se simte de parca ar fi primit o palma buna peste fata.Inca doare dar incearca sa uite ce a fost.Ceilalti vad ca e marcata dupa asa zisul "refuz" mai ales ca cu Ale si Ramona a facut cunostinta.Asta le parea si mai ciudat nu numai reactia lui insa si reactia ei...se citea in ochii ei ca o doare avea ochii inlacrimati si un zambet fals pe buze.Acestia se decid sa mearga pana la magazin deoarece lui Kim i se facuse foame...Desigur magazinul era un pretext pentru ai lasa pe acestia singuri...
 Ale:Jessi vezi ca noi mergem pana la magazin Ramonei ii e sete...
 Jessi:Daca nu va suparati prefer sa raman aici nu ma simt prea bine...
 Ale:Ok venim repede.
Ale catre ceilalti:Planul a functionat nu a fost prea greu sa o fac sa ramana aici...Acum merge-ti voi si convingeti-l pe El vede voi cum faceti dar sa nu se prinda..
 Kim:Auzi mi-e cam frig(desi afara erau 25 de grade) merg cu mihai pana acasa sa ma imbrac...Tu nu trebuie sa vi sti stau cam departe si ne vedem aici peste jum de ora ok?
 El:Frig pe caldura asta:))=))...Daca vrei iti dau pulovarul meu mie mie cam cald..
 Kim:Nu mersi merg acasa asa mai mananc si eu ceva ca mie si cam foame deci ne vedem nu stam mult ok??
 El:Ok...cum vrei 8-|...
Kim catre restu:Mai cu asta a fost mai greu :))...cine si-ar fi imaginat dar hai sa mergem sa nu vada astia ca vorbim ca sigur se prind ca punem noi ceva la cale...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu