duminică, 1 aprilie 2012

Miss you 4




 Milioane de ganduri ii treceau in minte in acele clipe.Insa gandul ca el nu v-a intelege o facea sa tremure si sa planga si mai tare.Iar el nu avea cum sa ii aline durerea deoarece nu stia care e situatia, nu stia de ce ea ii ascunde adevarul.Ce putea fi asa grav incat sa nu ii spuna,insa se gandea ca poate e din cauza ca nu se cunosc de mult timp....dar totusi se placeau asta era vizibil pentru toti insa ei nu recunosteau.
 Ei ii era frica sa isi arate sentimentele deoarece stia ca in curand v-a trebui sa il infrunte si sa-i spuna adevarul iar asta o facea sa-se cufunde si mai mult in lumea ei si sa nu mai lase pe nimeni sa vada cum e ea cu adevarat.
 Lui ii era frica de tacerea fetei,ii era frica ca in momentul cand aceasta ii va spune adevarul el sa fie nevoit sa place.Defapt nu v-am spus insa si el ascunde un secret destul de misterios dat fiind faptul ca doar parintii acestuia stiau si prietenul lui cel mai bun Kim.
 Dupa cateva saptamani cand Jessi era in afara oricarui pericol a fost externata iar Kim se oferise sa o conduca pana acasa.Insa inainte sa vina Kim Wayne a intrat in salonul ei.
 Wayne:totul v-a fi in regula.Trebuie doar sa-mi spui care e problema nu trebuie sa te feresti de mine voi intelege.
 Jessi:Poate vei intelege, poate nu.Insa prefer sa nu afli acum.Abea acum cateva saptamani ne-am cunoscut si nu cred ca e momentul potrivit pentru asta.
 Wayne:Oricum o sa aflu la un moment dat,ai face bine sa-mi spui acum.
 Jessi:OK...asta a sunat precum o amenintare,asa ca ai face bine sa pleci...
 Wayne:Nu plec pana nu imi spui ce ascunzi.
 Jessi:Pleaca...(incepesa tipe din ce in ce mai tare dar nimeni nu venea sa o ajute...atunci incepe chiar sa ii fie frica de asa zisul Wayne care nu era precum si-l imaginase ea)...
 Cand a vazut ca incepe sa planga Wayne  incerca din rasputeri sa o linisteasca pe Jessi dar era prea tarziu atunci intrase Kim  si il scoate cu forta din salon.
 Furia era cu atat mai mare cu cat se indeparta de ea.Presiunea l-au facut sa cedeze in ultimul hal,iar faptul ca ii ascundea ceva stresa la maxim si il facea sa-si piarda controlul.Acum mai mult ca niciodata isi dorea sa ii spuna adevarul Jessicai asa ca se indreapta spre casa ei gandindu-se cum sa ii spuna secrtul lui fara ca aceasta sa il respinga.Ajuns in fata casei ei a ramas socat de ce a vazut....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu